Fahatású beton panel  30x240cm

Vastagság: 1,3 cm. 6 féle szín választható. Nem kell miatta fákat kivágni, mégis megkapjuk a fa meleg érzetét a beton keménységével. Függőleges és vízszintes, vizes és száraz, kül- és beltérre egyaránt alkalmas. Időtálló, tökéletes a fa helyettesítésére, nem kell kezelni, nem öregszik, nem nyikorog. Magas kopásállóságú, könnyen tisztítható. Padlóra, homlokzatra, teraszra, fürdőszobába, lépcsőlapnak, medence mellé, stb...

Palahatású beton panel  60x240cm, 60x60cm

Vastagság: 1,3 cm. Design burkolat, modern kialakítás. Függőleges és vízszintes, vizes és száraz, kül- és beltérre egyaránt alkalmas. Járólapként, zuhanyzókba, fürdőszobai burkolatnak, homlokzatra, stb... Számos területen felhasználható. Többféle színben kapható. 

Homokkő lap 60x240cm, 30x240cm, 40x80x3,8cm 60x60cm

Homokkő lap 60x240cm, 30x240cm, 40x80x3,8cm 60x60cm

Fagyállósága nagyon jó, és betonaljzatra, kavicságyba, homokágyba, aljzatkiegyenlítő lábakra is rakhatók. Magas kopásállóságú, színtartó. Teraszburkolatnak, járdának, autóbejárónak, kerti tipegőnek, kerti lépcsőnek is használható.

Beton panel 30x240cm, 60x240cm, 60x60cm

Beton panel 30x240cm, 60x240cm, 60x60cm

Vastagság: 1 cm. Modern, minimál és natúr burkolat. Kopásálló, színtartó. A minimál beton panel letisztult, túlnyomórészt egyszínű, vagy egészen halvány mintás burkolatot foglal magába. Külső burkolat rendszereknél, kül- vagy beltéri dekorációs felületekre is használható.

Rozsdás betonlap 60x240cm, 30x240cm, 60x60cm

Rozsdás betonlap 60x240cm, 30x240cm, 60x60cm

Természetes, innovatív, új, kreatív, különleges megoldás a burkolatok között. Padlóra, falra, nappaliba, konyhába, fürdőszobába, homlokzatra, stb. egyaránt alkalmas. Tökéletesen illeszkedik a a kortárs építészethez, és a ma egyik legdivatosabb trendhez, a loft designhoz.

Saas-Fee beton panel       60x240cm, 60x60cm

Vastagság: 1,3 cm. Design kialakítás, modern burkolat. Függőleges és vízszintes, vizes és száraz, kül- és beltérre egyaránt alkalmas. Járólapként, zuhanyzókba, fürdőszobai burkolatnak, homlokzatra, stb... Számos területen felhasználható. 

Travertin beton panel 60x240cm, 60x60cm, 30x240cm

Travertin beton panel 60x240cm, 60x60cm, 30x240cm

Vastagság: 1 cm. Könnyen alakítható, divatos kő mediterrán és klasszikus épületekhez. Az építőipar legkedveltebb anyaga. Az esztétika mellett fontos a kopásállóság, a tartósság és a könnyű tisztántarthatóság is. Padlóra, homlokzatra, teraszra, fürdőszobába, lépcsőlapnak, medence mellé, stb...

Gránit beton panel  60x60cm, 30x240cm, 60x240cm

Vastagság: 1 cm.  Magas kopásállóságú, könnyen tisztítható. Kül-, és beltérre egyaránt alkalmas. Padlóra, homlokzatra, teraszra, fürdőszobába, lépcsőlapnak, medence mellé, stb...

Burkolási módok

Csavarozva

Előfúrással minden panelünk, burkolatunk csavarral is rögzíthető. A pontos technikai paraméterekről érdeklődjön munkatársainktól. 

Szögelve

Fahatású paneleink szögelve is rögzíthetőek. A pontos technikai paraméterekről érdeklődjön munkatársainktól.

Flexibilis ragasztóval

Beton alapra flexibilis ragasztóval minden panelünk burkolható.


A mi burkolatainknál a C2FTE S2 típusú ragasztó ajánlott!!!


A burkolatot is kenjük meg ragasztóval...

...és a burkolni kívánt felületet is.

...és a burkolni kívánt felületet is.

Gyártás, személyes megtekintés, szállítás,minőség...

A burkolatok gyártási ideje kb. 1,5 - 2 hónap! Rendelésnél 50% előleget kérünk. Az előleg beérkezésétől indítjuk a gyártást.
Mivel ezek egyedi termékek, a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen vannak raktárunkban azonnal elvihető termékeink is.
Termékeink megtekinthetőek bemutatótermünkben. Kérésre postai úton mintát is tudunk küldeni. Ha nem biztos a rendelni kívánt mennyiségben, kérésre helyszíni felmérést is végzünk!
A szállítási idő összefügg a gyártási idővel. A meglévő raktárkészletből rendelt termékek kiszállítási határideje 3-4 munkanap.
Burkolólapjaink a legjobb minőségű alapanyagokból a legjobb minőségben készülnek! A legmagasabb kopásállósággal rendelkeznek. Idő-, fagy-, tűz- és vízállóak.

Szállítás, tárolás


Mivel ezek egyedi burkolatok ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy raktárkészlettel rendelkezünk! Vannak olyan burkolataink, amelyeknek több mint egy hónap készítési időre van szükség. Átlagosan pihentetéssel (száradással) együtt 3-4 hét. Termékeink között talál kül- és beltéri burkolatokat, paneleket, kerti tipegőket, teraszburkolatokat, dekorációs elemeket is. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található telefonszámokon, vagy az email címen.